Насловна / Архитектура / Светски ден на инженерството 4. март 2024 година

Светски ден на инженерството 4. март 2024 година

Комората на овластени архитекти и овластени инженери – КОАИ, како членка во Светската федерација на инженерски организации (World Federation of Engineering Organizations – WFEO) ја  пренесува  информацијата за Светскиот ден на инженерството.

Овој настан ќе се одржи во Лисабон, Португалија, во понеделник на 4. март 2024 година и ќе се состои од свечено отворање и конференција на тема „Енергетска транзиција и одржливост“.

њ

Настанот ќе имате можност да го следите on-line на официјалната web страница. Преносот ќе започне во 19:00 часот според времето на градот Сиднеј или 9:00 часот во Македонија. Исто така заинтересираните организации ќе имаат можност за поставување на важни настани на порталот со што ќе добијат можност за глобално препознавање.

Повеќе информации на следниот линк.

њњ

Испрати коментар

Scroll To Top