Насловна / Ентериери / Стан со удобен, неутрален дизајн

Стан со удобен, неутрален дизајн

Секогаш можеме да го искористиме нашиот простор и да направиме од него пријатно место за живеење. Со користење на одредени трендовски елементи, дневниот простор може да се трансформира во комфорен простор. Овој стан е дело на рускиот дизајнер на ентериери Станислав Борождински.

1-udoben-stan

Без сомневање можеме да кажеме дека овој стан претставува типичен пример на дизајн на Станислав Борождински.

2-udoben-stan

Големиот сив кауч во дневната соба веќе ни изгледа познато, тој го „смирува“ и така мирниот простор, додека белите ѕидови и темните тешки завеси сами по себе си создаваат баланс на просторот.

3-udoben-stan

Големите светлечки тела како и тулата премачкана со бела боја, му даваат урбан белег на овој простор.

4-udoben-stan

5-udoben-stan

6-udoben-stan

7-udoben-stan

8-udoben-stan

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top