Насловна / Вести / Со месеци одрони на автопатот Миладиновци – Штип

Со месеци одрони на автопатот Миладиновци – Штип

Одроните на автопатот Миладиновци – Штип се уште не се расчистени. Ова е најновиот автопат во државата, пуштен во употреба во 2019-та година.

Веќе со месеци поради големи одрони автопатот е небезбеден за патниците. Карпите зафаќаат половина од патот и возачите се принудени да користат само една лента.

IMG-e94836d656add32673afd904689fa969-V_resize

IMG-3662509840ead72b5f4e8a7275a82434-V (1)_resize

IMG-3800e478028601896112759e89469301-V_resize

IMG-248bc414dc394c999af98d09f8bb5239-V_resize

IMG-94b3914c6de274bb29549083c439e16c-V_resize

IMG-020fa83ec528d0a70af5c66a7694a7d3-V_resize

IMG-6b8d7321697d7e8cd65cf18c6f0b0c6d-V_resize

IMG-d709eeb38b1fbbfba1c3cba45ca9bf26-V_resize

Испрати коментар

Scroll To Top