Насловна / Вести / Прва специјализирана online платформа за проектанти

Прва специјализирана online платформа за проектанти

Компанијата  Schneider Electric,  стартуваше со сопствен наменски портал, како нов формат за online комуникација за консултантите и проектантите.

Проектите и пресметките во проектирањето стануваат се посложени, па порталот е замислен така што низ алатки,  BIM  модели и спецификации обезбеди брз пристап до техничките материјали. Осмислен и дизајниран како ресурс кој во пракса лесно и брзо ја дава потребната поддршка. На корисниците им се овозможува пристап до сеопфатна библиотека со документи, водичи за примена, технички прописи и сл. Исто така, со цел да и с епомогне на струката на најдобар можен начин, на порталот с едостапни и содржини  низ  online видео обуки, но и вебинари. Има и дел со новости и трендови во индустријата, како и дел кој се бави со понуда на софтвер од компанијата Schneider Electric, за полесно проектирање.

Регистрацијата и користењето на платформата се бесплатни, преку интернет страната на компанијата.

se2

se1

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top