Насловна / Вести / Проширување на влезот во каналот „Билјанини извори“

Проширување на влезот во каналот „Билјанини извори“

biljanini izvori

Во соработка со Капетанијата на пристаништа и локалната самоуправа, екипи од Ј.П.„Охридски Комуналец“ вршат расчистување на каналот „Билјанини Извори“ на потегот од влезот во каналот до Езерската полиција, при што активностите за отстранување на трската и отпадот се изведуваат рачно.
Со цел непречено движење на пловните објекти, предвидено е и проширување на овој потег .

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top