Насловна / Вести / Презентација за „Современи методи за заштита, хидроизолирање и санација на АБ конструкции со примена на материјалите на АДИНГ и TPH Hamburg

Презентација за „Современи методи за заштита, хидроизолирање и санација на АБ конструкции со примена на материјалите на АДИНГ и TPH Hamburg

IMG_8008

Во просториите на хотел „Русија“ во Скопје, вчера се одржа презентација на тема „Современи методи за заштита, хидроизолирање и санација на армирано бетонски конструкции со примена на материјалите на АДИНГ и TPH Hamburg“.

IMG_7913

Организатори на презентацијата се „АДИНГ“ и „Бизнис Центар АДИНГ“.

IMG_7954

На презентацијата на којашто беше покажан голем интерес од градежната фела, предавачи беа дипл.инж. Никола Узунов од компанијата „АДИНГ“ од Скопје и град.инж. Миле Димитровски, сопственик на „РЕКО инженеринг“ од Скопје.

IMG_8042

На самиот настан на практичен начин беа презентирани материјали и опрема кои се однесуваат на специфични теми од областа на градежното инженерство.IMG_7910

Темите беа „Видови и избор на материјали, технологија и опрема за инјектирање и нивна практична примена“, „Современи материјали и системи за санации и заштита на АБ конструкции“ и „Систем за обезбедување на водонепропусност на АБ-Конструкции БЕЛА КАДА“.

IMG_7993

IMG_8034

IMG_8055

IMG_8036

IMG_8073

IMG_8076

IMG_8092

IMG_8085

IMG_8078

 

Испрати коментар

Scroll To Top