Насловна / Арт и дизајн / Полицата за книги Primitive

Полицата за книги Primitive

Полицата за книги Primitive е еден од најмоќните и најпознати производи дизајнирани од Studio Nucleo. Во пчетокот, направена како производ во ограничено издание, сега Qeeboo оваа полица за книги ја индустријализира и предложи повторно во полиетиленска верзија со ротациско обликување за да биде достапна секому.

03

Производот се состои од модули кои можат да создадат скулптурални прикази и да се направат поголеми полици со додавање на модули. Primitive е достапна во повеќе бои: црна, сина, сива, розова, жолта и бела.

00 000 01 n

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top