Насловна / Арт и дизајн / Пет светски спортски сали кои изгледаат доста монументални

Пет светски спортски сали кои изгледаат доста монументални

Спортските и фитнес сали се неправедно запоставени, имајќи предвид дека во светот ги има доволно доста кои со својот изглед привлекуваат многу внимание. Се повеќе зад креациите на овие современи спортски објекти, стојат ценети архитектонски студија, кои достојни ги реализираат овие објекти од архитектонска и дизајнерска смисла и донесуваат нешто ново, иновативно кога е во прашање визуелниот и функционалниот момент.спортски сали (2)

Избрани се пет атрактивни и многу модерни архитектонски објекти за спортски цели.

Freemen’s School во Surrey, Англија

спортски сали (1)

Bamboo фитнес сала, Тајланд

спортски сали (3)

Кампус во Тијанџин, Кина

спортски сали (2)

Училиште во Хаиминг, Германија

спортски сали (6)

Fitness Center World Class Olympic, Москва, Русија

спортски сали (5)

 

 

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top