Насловна / Вести / Од промоцијата на книгата „Композитни системи за надворешна топлинска изолација“

Од промоцијата на книгата „Композитни системи за надворешна топлинска изолација“

Од промоцијата на книгата „Композитни системи за надворешна топлинска изолација“(КСиНТИ) од архитект, Д-р Петар Николовски, која се одржа на 20-ти февруари во хотел „Континентал„- Скопје.

39.

Книгата претставува еден вид учебник, ефикасна основа за одржување и подигнување на квалитетот на изведбата и проектирањето на фасадите.

01.

Рецензентот на книгата професорот Роман Кунич од Словенија во својата рецензија вели: „Најголем придонес на оваа книга е што до сега никаде не се толку внимателно и успешно опфатени сите проблеми во проектирањето, имплементацијата и одржувањето на контактните фасадни изолации“.

18.

27.

37.

 

36.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top