Насловна / Архитектура / Од денешната изложба на архитектонските студија – АФС

Од денешната изложба на архитектонските студија – АФС

Изложба на архитектонски студија – зимски семестар 2022/2023, отворена денес во 11:00 часот во Големата сала на Архитектонскиот факултет, Скопје, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“.

IMG_20230215_113147

IMG_20230215_113219

IMG_20230215_113304

IMG_20230215_113417

IMG_20230215_113459

IMG_20230215_113610

IMG_20230215_113711

IMG_20230215_113749

IMG_20230215_113911

IMG_20230215_114118

IMG_20230215_114205

IMG_20230215_114439

IMG_20230215_114502

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Scroll To Top