Насловна / Вести / Нов тренд во декорацијата на домовите – дрво бреза

Нов тренд во декорацијата на домовите – дрво бреза

Во светот на декорацијата, дрвото бреза игра значајна улога во последниве години.

Од оваа причина, ви претставуваме колекција на живописни заднини со овој мотив, со кој можете да го  разубавите вашиот дом. Овој тип на тапети се идеални за спални или дневни соби, но, исто така, и за во работни простории и студија, со што може да се создаде удобно место за концентрација.тапети бреза (3)

Ваквите тапети креираат илузија на природа во ентериерот и го трансформираат просторот во своевидна земја на чудата.тапети бреза (12)

Некои експерти велат дека тие дури имаат и терапевтски ефект, бидејќи го релаксираат вашиот ум.тапети бреза (11)

Современиот ентериер содржи едноставни или минималистички парчиња мебел со таквите природни тапети. Бидејќи овој вид заднина, генерално, има многу детали на себе, тие не треба да се комбинираат со шарен мебел и многу различни текстури.тапети бреза (10) тапети бреза (9) тапети бреза (8) тапети бреза (7) тапети бреза (6) тапети бреза (5) тапети бреза (4) тапети бреза (2) тапети бреза (1)

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top