Насловна / Архитектура / МИТ Универзитет, Скопје: Архитектонска изложба на студентски проекти

МИТ Универзитет, Скопје: Архитектонска изложба на студентски проекти

Факултетот за Архитектура при МИТ Универзитет – Скопје, со особена чест и задоволство ве поканува на годишната архитектонска изложба на студентски проекти, која се состои од 20тина најдобри проекти работени во текот на академската 2023/2024 година.

Традиционално, на изложбата ќе се доделуваат признанија за најдобрите проекти во две категории: најдобар дипломски труд и најдобар магистерски труд.

ОТВАРАЊЕ: 13.06.2024 г. (четврток), во 18.30 во галерија КО-РА, на кровната градина на Домот на градежници.

Испрати коментар

Scroll To Top