Насловна / Вести / Меѓународна гасна конференција во Виена

Меѓународна гасна конференција во Виена

Во периодот од 29ти до 31ви јануари 2018, во Виена ќе се одржи меѓународна гасна конференција. Конференцијата с еодржува по единаесетти пат, а како главни теми за оваа година се најавени Течниот Природен Гас (ТПГ), идната улога на гасот во енергетиката, цените на овој енергент, како и секогаш осетливите прашања во врсска со сигурноста н снабдувањето на Европа со гас. Повеќе информации на следниот линк

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top