Насловна / Екологија / Енергетска Ефикасност / Меѓународен саем за ОИЕ, ќе се одржи во март во Белград

Меѓународен саем за ОИЕ, ќе се одржи во март во Белград

saem
Саемот „Solar & Biomasa i ThermAQUA“ ќе се одржи од 12 до 14 март во центарот „BelExpo“ во Белград, во организација на „ICM international“.

Излагачи на овој саем можат да бидат компании од областа на соларната, геотермалната, енергијата од биомаса, хидроенергијата, како и компании за термовизиски мерења и контроли, греење, климатизација и сл. Саемот се состои од повеќе модули: изложби, работилница, деловни зони и зона за медиумите и бизнис форуми каде освен компаниите учествуваат и научни институции со свои трудови. На саемот е организиран и т.н „B2B matchmaking“ кој има за цел поврзување на потенцијални деловни соработници од одредена област.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top