Насловна / Арт и дизајн / Мебел кој наликува на рачни скици

Мебел кој наликува на рачни скици

Студентот Daigo Fukawa, по повод изложба на универзитетот за уметности во Токио, создаде колекција на т.н. „скицирани продукти“. Неговата колекција се состои од парчиња мебел кои наликуваат на рачно нацртани скици на мебел, но всушност претставуваат реални предмети на кои може да се седи.

слика-2 слика-3 слика-4 слика-5 слика-6 слика-7 слика-8 слика-9 слика-10 слика-11 слика-12 слика-13

Испрати коментар

Scroll To Top