Насловна / Архитектура / Луксузна вила во Канада

Луксузна вила во Канада

Лоцирана во западниот дел на Ванкувер, Канда, оваа модерна вила зафаќа површина од 2.740 метри квадратни. Нејзиниот архитект, Mcleod Bovell, го става акцентот на луксузниот дизајн и едноставниот распоред на просториите, што овозможуваат поглед кон базенот поставен во дворот на вилата. Отмениот ентериер е решен минималистички, со употреба на неутрални бои по ѕидовите и јаки бои кај опремата и мебелот.

вила-1 вила-2 вила-3 вила-4 вила-5 вила-6 вила-7 вила-8 вила-9 вила-10 вила-11 вила-12 вила-13

Испрати коментар

Scroll To Top