Насловна / Арт и дизајн / Мал подвижен еколошки дом

Мал подвижен еколошки дом

Компанијата Studio H дизајнираше мал подвижен дом кој го стави на продажба на eBay со почетна цена од 10.000 долари. Овој подвижен дом зафаќа површина од само 10 метри квадратни и претставува енергетски ефикасна и еколошка структура. Фасадата е изработена од дрвени панели, а кровот и дел од фасадата од метални панели. Studio H изработила два идентични подвижни домови, од кои едниот е дониран со цел да се помогне на бездомниците, а другиот е ставен на продажба.

слика-1 слика-2 слика-3 слика-4 слика-5 слика-6

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top