Насловна / Архитектура / Креаторот на модерното македонско осигурување (ВИДЕО)

Креаторот на модерното македонско осигурување (ВИДЕО)

Во најновиот бизнис подкаст STORYTELLING 06, B2 Media професорот Климе Попоски основоположникот на модерното македонско осигурување ја менува парадигмата како гледаме на осигурувањето.

Посебно интересно интервју за архитектите и градежниците во коешто ако вниматело го послушате можете да осознаете како на квалитетен начин да го осигурате градежниот бизнис и вашите проекти во иднина.

 

Линкови од страници:

Facebook: https://www.facebook.com/b2media.com.mk

Instagram: https://www.instagram.com/b2media___/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/b2-media-production/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@b2media___

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top