Насловна / Вести / Концерт за паметење на Андре Риу во Скопје (ФОТО)

Концерт за паметење на Андре Риу во Скопје (ФОТО)

„Современиот крал на валцерот“, Андре Риу заедно со 80-те музичари, солисти и хористи направија двочасовно шоу од класика, валцери, арии и популарни песни во Скопје. Пренесуваме дел од атмосферата која ја улови окото на нашиот фоторепортер.

IMG_20190606_220736

IMG_20190606_220805

IMG_20190606_221438

IMG_20190606_221803

IMG_20190606_221816

IMG_20190606_221937

IMG_20190606_222159

IMG_20190606_222239

IMG_20190606_222730

ФОТО: Киро ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top