Насловна / Вести / Ќе се реновираат Шпанските скали во Рим

Ќе се реновираат Шпанските скали во Рим

Едно од омилените места за посета на туристите во Рим се Шпанските скали кои што во текот на нивното постоење биле посетени од милиони туристи што предизвикало нивно делумно оштетување. Во моментов се вршат поправки на сите пукнатини и останати оштетувања, а градот Рим најави дека дел од Шпанските скали ќе бидат повторно отворени за туристи кон крајот на месец декември со што би се одбележале божиќните и новогодишните празници.

СЛИКА-1 СЛИКА-2 СЛИКА-3

Испрати коментар

Scroll To Top