Насловна / Вести / „Како градот Бордо работи со своите архитекти?“

„Како градот Бордо работи со своите архитекти?“

bordo bimas

Во рамките на Биеналето на македонската архитектура во Музејот на град Скопје, на 15 мај 2014, (четврток), во 19.30 часот, ќе се одржи предавање „Како градот Бордо работи со своите архитекти?“

Со свои предавања на оваа тема на присутните ќе им се обратат Мишел Лари-Шарлис, директорката на Секторот за урбанизам на градот Бордо и Јусеф Томе, реномиран архитект, Комесар на Биеналето за архитектура и дизајн на Бордо.

Испрати коментар

Scroll To Top