Насловна / Вести / Кафуле во Белгија одржува дистанца со семафор за гостите

Кафуле во Белгија одржува дистанца со семафор за гостите

Во кафулето Café De Smoutpot во едно помало место во Белгија, смислиле добар начин за обезбедување пропишана дистанца помеѓу гостите. Со цел да им порачаат на гостите кога е дозволено а кога не е дозволено да се влезе внатре, поставен е семафор пред кафулето. Ако светлото на семафорот е црвено, на гостите им се порачува дека внатре нема доволно место за да се обезбеди дистанцирање. За влез потребно е да се почека на зеленото светло.

antwerp3

antwerp2

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top