Насловна / Арт и дизајн / Иновативен држач за велосипеди кој воодушевува со дизајнот

Иновативен држач за велосипеди кој воодушевува со дизајнот

Ако веќе сте се сретналe со работата на дизајнерот Yuma Kano, веројатно сте ја забележале неговата склоност на своите производи да им вметне духовити или шармантни елементи. Исклучок не е ни производот кој е последен претставен.велосипед држач_5

On Bicycle Stand е држач за велосипеди направен од челик, а може да се постави било каде на едноставен начин. Но, овој држач од другите слични производи се издвојува со својот уникатен дизајн. Освен што служи за придржување на велосипед, овој држач е самиот во форма на мал црн велосипед.велосипед држач_3

Но, Yuma Каno одлучил идејата понатаму да ја разработи, па така држачите доаѓаат во две варијанти: едната е со заоблени рачки, додека другата има рамни. велосипед држач_4

Можете да го паркирате својот велосипед во зависност од тоа каков вид на рачки има, но тоа не претставува ограничување. Според зборовите на дизајнерот, тој сака светот да биде покреативен и сè повеќе да се истражуваат неоткриените секојдневни аспекти.велосипед држач_2 велосипед држач_1

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top