Насловна / Архитектура / По избор на магазинот “Конде наст тревелер”

По избор на магазинот “Конде наст тревелер”

По избор на магазинот “Конде наст тревелер” 

7novicuda.jpgОд високата кула во Дубаи до Музејот на современата
уметност во њујоршкиот Лоуер ист сајд насекаде по светот никнуваат
забележителни градби. Магазинот “Конде наст тревелер” (Conde
Nast Traveler) ги одбра овие седум
архитектонски дизајни како “нови седум чуда во светот на архитектурата”.

 

 

 Објавено во број 102,  Вторник 17.03.2009г.

Испрати коментар

Scroll To Top