Насловна / Вести / IEEP 2017: Регионална конференција за енергетика и екологија во Југоисточна Европа

IEEP 2017: Регионална конференција за енергетика и екологија во Југоисточна Европа

Шестата регионална конференција под името „Индустриска енергетика и заштита на животната средина во земјите од Југоисточна Европа“ ќе се одржи од 21 до 24 јуни 2017 година на Златибор во Србија. zlatibor_jesen

По повеќе од 20 години од одржувањето на првата конференција на Друштвото на термичари под името „Индустриска енергетика“ и после пет успешно одрганизирани настани под името „Индустриска енергетика и заштита на животната средина во земјите од Југоисточна Европа“, организaторите очекуваат добра посетеност и квалитетни научни и стручни трудови. tent

Оваа конференција е особено атрактивна за размена на искуства и консултации во решавањето на стручните предизвици помеѓу инженерите од енергетските компании во регионот.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top