Насловна / Интервју / проф. д-р Ванчо Чифлиганец – Градителите засекогаш остануваат градители

проф. д-р Ванчо Чифлиганец – Градителите засекогаш остануваат градители

125_porta3_img_3.jpgВо изминатите 5 години се случија многу работи  во бизнис опкружу-вањето во Република Македонија, и во градежната фела, како главен сегмент на  севкупната  македонска  економија. За последните пет години  “Адора инженеринг” имаше активен развој во проектирање, изведување и продажба на  недвижности. Се екипираше со  стручен и искусен тим професионалци. Се стекнавме  со сите потребни овласувања, лиценци, сертификати за квалитет на работа, и професионалност.  Во последните осум години проектиравме, из-градивме, продадовме 500 високо функционални станови во Скопје. Како компанија, според класификацијата  на  Централниот регистар на РМ, веќе четврта  година  сме  во 200-те  најуспешни компании  во Македонија. Тоа  зборува дека  нашиот животен и генетски слоган  “Само делата  се вистина” беше, и остана наше мото, а  ѕвезда  водилка  “Градителите засекогаш остануваат градители”.  Значи ништо немам ниту да  додадам, ниту да  одземам, секогаш останувам на  кажаното, го следам  патоказот, и патот што сметам дека е правилен.

Повеќе во број 125, Петок 26.02.2010 г.

Испрати коментар

Scroll To Top