Насловна / Порта3 / На првиот чекор кон професијата цел град од стотина куќи

На првиот чекор кон професијата цел град од стотина куќи

1000kuki.jpgЦел град со стотина куќи “изгради” студентите од прва година на Архитектонскиот факултет.
На часовите по
Архитектонско студио 1 со помош на професорите и асистентите, иако на првиот чекор кон професијата, со знаењето што го стекнале за само еден семестар настава, тие изработија макети на куќи што ги изложија во една од салите на факултетот.

 

Испрати коментар

Scroll To Top