Насловна / Вести / И ова е Скопје…викенд од безбедноста на нашата тераса

И ова е Скопје…викенд од безбедноста на нашата тераса

Со цел да се спречи ширењето на коронавирусотв викендов беше прогласен 61-часовен полициски час, кој почна од  во петок во 16 часот, а заврши денес во 5 часот наутро. За време на полицискиот час забрането е излегување од дома за сите, освен за граѓани кои имат посебни дозволи, пријавуваат кривично дело или пак во одреден период излегуваат со лица со посебни потреби или да ги прошетаат домашни миленичиња. Скопје можеше да го гледаме само од безбедноста на својата тераса.

4H5A8199 4H5A8239 4H5A8241

фото: Киро ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top