Насловна / Вести / И ова е Скопје…Топлотен бран

И ова е Скопје…Топлотен бран

Вака изгледа централното подрачје на Скопје откако топлотниот бран удри со сета сила со температури околу 40 степени.

ФОТО: КИРО ПОПОВ4H5A9767 4H5A9444 4H5A9430 4H5A9410 4H5A9398 4H5A9383 4H5A9374 4H5A9362 4H5A1382 4H5A1380 4H5A1352 4H5A1327 4H5A0480 4H5A0468 4H5A0465

Испрати коментар

Scroll To Top