Насловна / Вести / И ова е Скопје…со магла

И ова е Скопје…со магла

4H5A9392

4H5A9389

4H5A9382

4H5A9374

4H5A9370

4H5A9366

4H5A9365

4H5A9359

4H5A9361

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top