Насловна / Вести / И ова е Скопје…олдтајмери

И ова е Скопје…олдтајмери

Ревија на олдтајмери во Скопје

IMG_20220910_113858_resize

IMG_20220910_114021_resize

IMG_20220910_113953_resize

IMG_20220910_114046_resize

IMG_20220910_114141_resize

IMG_20220910_114225_resize

IMG_20220910_114259_resize

IMG_20220910_114410_resize

IMG_20220910_114504_resize

IMG_20220910_114601_resize

IMG_20220910_114706_resize

IMG_20220910_113805_resize

 

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top