Насловна / Вести / И ова е Скопје…Нова година 2024

И ова е Скопје…Нова година 2024

Новогодишно Скопје

IMG_20231225_201839 IMG_20231225_201755 IMG_20231225_201651 IMG_20231225_201605 IMG_20231225_201505 IMG_20231225_201321 IMG_20231225_201229 IMG_20231225_201134 IMG_20231225_201043 IMG_20231225_201015 IMG_20231225_203125 IMG_20231225_203344 IMG_20231225_203456 IMG_20231225_203722 IMG_20231225_202402

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top