Насловна / Вести / И ова е Скопје…има микроклима

И ова е Скопје…има микроклима

7_4H5A0426

6_4H5A0401

5_4H5A0405

4_4H5A0407

2_4H5A0409

1_4H5A0423

0_4H5A0424

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top