Насловна / Вести / И ова е Скопје…И ова се неговите бои

И ова е Скопје…И ова се неговите бои

Боите на Скопје

IMG_20221120_202006

IMG_20221120_201302

IMG_20221120_201244

IMG_20221120_201810

IMG_20221120_201648

IMG_20221120_201535

IMG_20221120_201440

IMG_20221120_201900

IMG_20221120_201945

IMG_20221120_202030

IMG_20221120_201749

IMG_20221120_201900

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top