Насловна / Вести / И ова е Скопје…Градски парк (1 дел)

И ова е Скопје…Градски парк (1 дел)

Прекрасниот Градски парк на априлско сонце со многу гужва и валкани езерца

4H5A4966

4H5A4959

4H5A4956

4H5A4702

4H5A4690

4H5A4731

4H5A4686

4H5A4687

4H5A4706

4H5A4658

4H5A4664

4H5A4666

4H5A4676

4H5A4777

4H5A4797

4H5A4799

4H5A4814

4H5A4820

4H5A4851

4H5A4864

4H5A4852

4H5A4943

фот: Киро ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top