Насловна / Фото/Видео / Архитектура (фото) / И ова е Скопје – градилиште плоштад Македонија

И ова е Скопје – градилиште плоштад Македонија

… , и имаше Скопје еднаш плоштад…

skopje plostad skopje plostad (2) skopje plostad (3) skopje plostad (4) skopje plostad (5) skopje plostad (6) skopje plostad (7) skopje plostad (8)

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top