Насловна / Вести / И ова е Скопје…Фестивал на цвеќето

И ова е Скопје…Фестивал на цвеќето

Фестивал на цвеќето, Градски парк, мај 2018

4H5A9081

4H5A9083

4H5A9084

4H5A9136

4H5A9151

4H5A9107

4H5A91224H5A9103

4H5A9101

4H5A9126

4H5A9161

4H5A9089

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top