Насловна / Вести / И ова е Скопје…

И ова е Скопје…

Водата памти.

4H5A6571

4H5A6573

4H5A6574

4H5A6618

4H5A6582

4H5A6586

4H5A6589

4H5A6592

4H5A6596

4H5A6616

4H5A6624

4H5A6629

4H5A6632

4H5A6635

4H5A6636

фото: Киро Попов

 

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top