Насловна / Вести / Хамбург: Водечки светски саем за енергија од ветерот

Хамбург: Водечки светски саем за енергија од ветерот

Саемот WindEnergy Hamburg ќе се одржи од  25ти до 28ми септември 2018 година во Хамбург и во целост е посветен на енергијата од ветерот. Под еден покрив, овој настан ги обединува главните актери од областа на ветерната енергија на копно и на море, а нуди и know-how во сегментот посветен на технологиите за складиштење на енергијата. Излагачите од комплетниот вредносен ланец во оваа индустрија, ќе имаат прилика на меѓународната стручна публика да и ги претстават своите иновативни решенија, производи и услуги. Повеќе информации за саемот може да најдете на web страницата www.windenergyhamburg.com

hamburg1

Hamburg2

Hamburg3

Испрати коментар

Scroll To Top