Насловна / Вести / „Гранит“ АД потпиша договор за градежни работи со општина Битола

„Гранит“ АД потпиша договор за градежни работи со општина Битола

„Гранит“ АД потпиша договор за градежни работи со општина Битола за изградба на седум улици со тротоари, водовод, систем за атмосферска вода и улично осветлување во поранешна воена област АРМ 1 и АРМ 2.гранит

Вредноста на договорот е 82.614.708 денари, а рокот на изведување 18 месеци.

Еден коментар

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top