Насловна / Архитектура / Голема годишна награда на ААМ во Чифте амам во понеделник

Голема годишна награда на ААМ во Чифте амам во понеделник

Свеченото доделување на Голема годишна награда за најуспешно реализиран архитектонски објект што ја доделува Асоцијацијата на архитекти на Македонија – ААМ.

Настанот ќе се одржи на 25.12.2023 година, понеделник во 19:00 часот во Национална Галерија на Македонија „ЧИФТЕ АМАМ“.

POKANA-2023 (1)

Испрати коментар

Scroll To Top