Насловна / Вести / GoCab за деца: Не се потребни автомобили без возачи, туку возачи без автомобили (видео)

GoCab за деца: Не се потребни автомобили без возачи, туку возачи без автомобили (видео)

На нашите градови не им требаат автомобили без возач. Наместо тоа, очајно им требаат повеќе возачи без автомобили!

2_resize

GoCab е такси велосипед со електрична асистенција на педалите во кој децата можат безбедно да се превезуваат. Со овој велосипед може да се превезат максимум 8 деца од приближно 2 до 8 години; идеално превозно средство за деца во градинка, воннаставни активности и семејства со повеќе деца.

4_resize

Возењето на децата во велосипед GoCab е забава само по себе. Велосипедот е електрично поддржан, лесен за управување и нуди можност за лесно велосипедирање наназад. Секое возење е излет, а возачот има оптимален поглед на децата и патот. GoCab е велосипед, затоа не е потребна посебна возачка дозвола и дозволено е негово возење по велосипедски патеки.

Велосипедот е еколошки и има краток круг на вртење, што го олеснува маневрирањето. Покрај тоа, GoCab може да се прошири; со избор на опција со настрешница, така што децата секогаш можат да се пренесат суви.

Велосипедот Van Raam Go Cab е опширно тестиран и со тоа ги исполнува сите безбедносни барања во Холандија за да може да превезува 8 деца безбедно.

5_resize

Меѓу другото, велосипедот е многу внимателно проверен за високи безбедносни барања, како што е посебен хидрауличен систем за сопирање, каде што секој независен дел е секогаш посилен од моторот и секогаш може да се кочи со рачните сопирачки.

Во цврстата кабина децата се потполно заштитени и со појас, а бидејќи GoCab може да се вози без дозвола, претставува идеална алтернатива на такси возила или тешки и небезбедни товарни велосипеди.

1_resize

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top