Насловна / Ентериери / Едноставен и жив ентериер на стан од 50 м2

Едноставен и жив ентериер на стан од 50 м2

Становите наменети за мали фамилии, за млади брачни парови или пак за млади лица кои живеат сами, секогаш се интересни, иновативни и софистицирани во своите дизајни.

1

Овој стан се простира на 50 м2 и е целосно удобен. Се наоѓа во Москва и е дизајниран од страна на Артем Бабајантс. Неговата отворена основа овозможува лесно движење во секој негов дел, додека рефлектирачките површини создаваат топлина и живост во едноставниот простор.

2

3

4

5

6

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top