Насловна / Вести / Доделување на дипломи на Градежен факултет, Скопје

Доделување на дипломи на Градежен факултет, Скопје

Во амфитеатарот на Градежен факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје вчера на пригодна свеченост се доделија дипломи на дипломирани и магистрирани студенти.

Фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Scroll To Top