Насловна / Архитектура / CoNStruction 2019: Повик за меѓународна студентска конференција

CoNStruction 2019: Повик за меѓународна студентска конференција

Меѓународната конференција на студентите од додипломски и постдипломски студии по градежништво, геодезија и архитектура – CoNStruction 2019, ќе се одржи од 31-ви октомври до 4-ти ноември 2019 година во Нови Сад. Повикот за доставување на научни трудови трае до 30-ти септември 2019.

Конференцијата им овозможува на студентите да ги презентираат своите научни трудови, но и да разменат искуства со своите колеги од други Универзитети. Сите информации може да се пронајдат на веб страната на конференцијата ОВДЕ.

Novi Sad

construction2019

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top