Насловна / Вести / Бетонските постаменти во Скопје оживеаа

Бетонските постаменти во Скопје оживеаа

На иницијатива на МКЦ домашните стрит артисти: Dreadpen, Мачка, Ќешкец и Драш ги оживееа заборавените бетонски постаменти.

sareni blokovi4

sareni blokovi3

sareni blokovi2

IMG_20190502_100021

sareni blokovi1

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top