Насловна / Ентериери / Апартман во сиво-жолти нијанси

Апартман во сиво-жолти нијанси

Рускиот дизајнер Павел Алексиев дизајнираше современ апартман во Москва со користење на сиви тонови во комбинација со јака жолта боја на одредени елементи. слика-1Целиот план е компактен и добро организиран со користење на лизгачки врати, со цел поголема искористеност на просторот. Самата обработка на вратите и геометризираните форми на мебелот одлично се вклопуваат во целата приказна.

слика-2 слика-3

слика-14 слика-13 слика-12 слика-11 слика-10 слика-9 слика-8 слика-7 слика-6 слика-5 слика-4

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top