Насловна / Арт и дизајн / 88 начини да се деформира зграда

88 начини да се деформира зграда

88_00
Ова е извонреден проект на Víctor Enrich, фотограф од Барселона, кој си зададе предизвик да ја реконфигурира дигитално истата зграда од Минхен, Германија во 88 различни конфигурации. Уживајте.
88_01 88_02 88_03 88_04 88_05 88_06 88_07 88_08 88_09 88_10

Испрати коментар

Scroll To Top