Насловна / Вести / 6. Годишна изложба на Факултетот за архитектура и дизајн при УАКС во Музејот на град Скопје

6. Годишна изложба на Факултетот за архитектура и дизајн при УАКС во Музејот на град Скопје

uaks fakultet za dizajn

Вечер (3 јуни) во 20 часот во Музеј на град Скопје ќе биде отворена 6. Годишна изложба на Факултетот за архитектура и дизајн при Универзитетот Американ колеџ Скопје.

Годишните изложби на Школата за архитектура претставуваат можност заинтересираните да се запознаат со развојните активности и достигнувања на студентите од овој факултет.

Изложбата ќе трае до 16 јуни 2015 година.

Испрати коментар

Scroll To Top