Насловна / Форум / Што вели еснафот за проектот „Скопје 2014“ (3)

Што вели еснафот за проектот „Скопје 2014“ (3)

126_porta3_img_1.jpg
Малиот ринг во Скопје веќе подолг период е синоним за вербални препукувања, кои во еден момент прераснаа дури и во физичко насилство. Презентацијата на визуелизацијата на проектот “Скопје 2014“ предизвика лавина реакции во јавноста. “Порта 3“ ги отвори своите страници да се чуе зборот на луѓето од еснафот.

 

Повеќе во број 126, Петок 12.03.2010 г.

Испрати коментар

Scroll To Top